• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

91درصد افراد دارای پرونده الکترونیک سلامت در رباط کریم از نظر بیماری کرونا ویروس بررسی شدند

| تاریخ ارسال: 1399/1/18 |
دکتر امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم: 91درصد افراد دارای پرونده الکترونیک سلامت در شهرستان رباط کریم، از نظر بیماری کرونا ویروس غربالگری شدند.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر فخر السادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این شبکه از غربالگری 91درصد افراد دارای پرونده الکترونیک سلامت در شهرستان رباط کریم، از نظر بیماری کرونا ویروس  در18 فروردین 99، خبر داد.
وی افزود شبکه بهداشت و درمان رباط کریم  با تلاش مستمر مسئولان و  کارشناسان حوزه بهداشت ، در پیگیری غیرفوری و فوری غربالگری بیماری کرو نا ویروس،  به ترتیب رتبه  اول و دوم را درسطح دانشگاه علوم پزشکی ایران به خود اختصاص داد.
دکتر امامی  ضمن قدر دانی ویژه از کارشناسان حوزه بهداشت این شبکه گفت: با توجه به تاکید وزیر محترم بهداشت برای غربالگری جمعیت در کوتاهترین زمان ممکن، طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، همکاران پرتلاش و خستگی ناپذیر حوزه بهداشت این شبکه تا ابتدای روز 18 فروردین99، با جمعیت 257هزار نفر از مردم شهرستان رباط کریم که دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند تماس گرفتند که از این تعداد، حدود 235 هزار نفر پاسخگو بودند.
 در ادامه وی تاکید کرد:  برای افرادی که به تماس همکارانمان پاسخ ندادند نیز پیامکی ارسال شده است که دراولین فرصت  با تماس با شماره تلفن 4030  یا با مراجعه به  سایت alamat.gov.irs وضعیت سلامتی خودرا از نظر بیماری کرونا ویروس مشخص فرمایند.
در ادامه مدیر شبکه بهداشت رباط کریم  تصریح کرد، همکاران در حوزه بهداشت این شبکه طی تماس تلفنی با افراد منطقه وضعیت سرپرست و اعضای خانوار  را در خصوص بروز علائم بیماری کووید 19 بررسی و در پرونده الکترونیک افراد ثبت می کنند و در صورتی که افراد دارای علائم این بیماری باشند، به مرکز 16 ساعته پرند ارجاع  وپس از ویزیت پزشک،  روند درمان توسط مراقبان سلامت و بهورزان پیگیری می‌شود.
در پایان دکتر امامی ضمن تبریک فرارسیدن روز جهانی بهداشت از زحمات ارزنده همکاران و خادمان حوزه بهداشت که حتی در ایام تعطیلات نوروز نیز دست از تلاش برنداشته و با تمام  توان خود برای اجرای موفق طرح غربالگری بیماری کرونا ویروس تلاش کردند تقدیر و تشکر نمود و اظهار داشت: امیدوارم به مدد الهی درروزهای نه چندان دور، پایان اپیدمی بیماری COVID-19  را جشن بگیریم .انشالله

دفعات مشاهده: 947 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر