سخنگوی وزارت بهداشت : مجموع مبتلایان کووید۱۹ در کشور به ۶۰۵۰۰ نفر رسید

| تاریخ ارسال: 1399/1/18 |
مجموع مبتلایان کووید۱۹ در کشور به ۶۰۵۰۰ نفر رسید سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مجموع مبتلایان کووید۱۹ در کشور به ۶۰۵۰۰ نفر رسید.
به نقل از وبدا، دکتر کیانوش جهانپور با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۲۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
وی در ادامه گفت: با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۰۵۰۰ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند، افزود: تا کنون از وجود ۳۷۳۹ نفر در کشور به دلیل ابتلا به این بیماری، محروم شده ایم و دیگر در بین ما نیستند.
دکتر جهانپور همچنین گفت: خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۲۴۲۳۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.
وی در پایان افزود: ۴۰۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

دفعات مشاهده: 3257 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر