• 1401/07/24 - 10:31

آیین معارفه سرپرست جدید و تکریم مدیر سابق مدد ایران برگزارشد

آیین معارفه سرپرست جدید و تکریم مدیر سابق مدد ایران با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

6351.mp3 آیین معارفه سرپرست جدید و تکریم مدیر سابق مدد ایران برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در مراسمی از خدمات دکتر مهران ولایی مدیر سابق مدد ایران قدردانی و دکتر محسن عبداله زاده را به عنوان سرپرست جدید این مجموعه معرفی کرد.

دکتر مهران ولایی در حال حاضر به عنوان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال فعالیت است.

افزایش کارایی و درآمد مجموعه مدد و برنامه‏ریزی در جهت تامین به موقع دارو و تجهیزات و بهره ‏برداری از محصولات داخلی،  استفاده بهینه از منابع و درآمد اختصاصی مجموعه مدد در راستای تامین دارو و تجهیزات، کاهش کسورات دارو و لوازم مصرفی تجهیزاتی در نسخ سرپایی و بستری مراکز درمانی و جلوگیری از هدر رفت آنها،  نظارت بر عملکرد داروخانه‏ های بیمارستانی مجموعه مدد و ارتقاء کیفیت خدمات دارویی داروخانه در بیمارستان‏ها،  استفاده و بهره‏گیری از فناوری اطلاعات و سایر روش‏های علمی به روز در راستای مدیریت هزینه‏ ها و اصلاح الگوی مصرف و   ارتقاء بستر دیجیتال و فراهم سازی امکان رصد و پایش خدمات دارویی و تجهیزات از طریق داشبورد مدیریتی با تعامل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران از مهم ترین وظایف دکتر عبداله زاده در جایگاه جدید است.

المیرا ترنیان

المیرا ترنیان