• 1403/02/18 - 10:51

اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران به اجرا درآمد.

332519.mp3 اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان، همزمان با سراسر کشور، پویش ملی سلامت دهان و دندان در شهرستان بهارستان آغاز شد.

براین اساس تیم های ارائه خدمات شامل دندانپزشک و دستیار دندانپزشک با اعزام به مدارس و مهد کودک‌ها به همراه یونیت‌های سیار اقدام به معاینات دهان و دندان کودکان، آموزش راه‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان و حفظ سلامت لثه‌ها و انجام وارنیش فلورایدتراپی کردند.

همزمان ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در مراکز جامع سلامت به عموم مردم به ویژه گروه‌های پرخطر منجمله زنان باردار مبتلا به دیابت و فشارخون در حال انجام است.

گفتنی است، پویش ملی سلامت دهان و دندان از تاریخ 17 اردیبهشت ماه آغاز و تا 19 اردیبهشت ادامه دارد.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان