• 1402/09/11 - 14:53
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور آغاز شد

اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و سازمان های تابعه وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد.

319888.mp3 اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور آغاز شد

به گزارش وبدا، این اجلاس با حضور مدیران روابط عمومی دانشگاه هاو دانشکده های علوم پزشکی، سازمان های تابعه و معاونت های وزارت بهداشت از امروز (شنبه) ۱۱ آذرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد و تا روز یکشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۲ ادامه دارد.

روز نخست با سخنرانی دکتر پدرام پاک آیین، دستیار رسانه ای وزیر بهداشت و رییس مرکز روابط عمومی و‌ اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر رحیمی، معاون توسعه مدیریت و منابع و همچنین دکتر جوانمرد، رییس مرکز تحول اداری وزارت بهداشت و برگزاری کارگاه های آموزشی، همراه خواهد بود.

برگزاری کارگاه های آموزشی کاربرد هوش مصنوعی در روابط عمومی، پلتفرم ویراستی و سامانه ملی دسترسی آزاد اطلاعات از برنامه های این اجلاس است.

• کد خبر : 319888