• 1402/11/15 - 12:33
با مشارکت خیرین سلامت انجام می‌شود

احداث بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت رسول(ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران

بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت رسول(ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران با مشارکت خیرین سلامت بازسازی و احداث می‌شود.

323314.mp3 احداث بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت رسول(ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، احداث بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت رسول(ص) دانشگاه با مشارکت خیرین سلامت (خانواده ریحانی) انجام خواهد شد.

براین اساس تفاهم نامه احداث و بازسازی بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت رسول(ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران با مشارکت خیر نیک اندیش و همچنین دکتر محسن نبیونی رئیس مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) منعقد شد.

در این راستا احداث و بازسازی بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت رسول(ص) دانشگاه در مدت 6 ماه با مشارکت خیر سلامت صورت می‌پذیرد.

گفتنی است، هزینه احداث و بازسازی فضای فیزیکی بخش پزشکی هسته‌ای این بیمارستان در مجموع یکصد میلیارد ریال هزینه در بردارد که سه چهارم این هزینه نیز از سوی مدیریت بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی ایران تامین خواهد شد.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour