• 1401/10/19 - 09:03

اطلاعیه جذب نیروی پیمانی بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار

بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار به منظور تامین کادر مورد نیاز از طریق برگزاری آزمون، نیروی انسانی جذب کند.

9916.mp3 اطلاعیه جذب نیروی پیمانی بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ثبت‌نام این آزمون از روز پنجشنبه 22 دی ماه 1401 و از طریق سایت اینترنتی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir آغاز خواهد شد و روز چهارشنبه 28 دی ماه 1401 به پایان می رسد.

داوطلبان متقاضی ثبت‌نام در این آزمون، توجه داشته باشند که این تاریخ تمدید نخواهد شد و ثبت‌نام پس از اتمام مهلت یادشده، غیرفعال می شود.

متقاضیان می‌توانند جهت آگاهی از اطلاعات و جزئیات مربوط به این آزمون به دفترچه راهنمای آن که از تاریخ چهارشنبه 21 دی ماه 1401 بر روی سایت اینترنتی www.hrtc.ir قرار خواهد گرفت، مراجعه کنند.

آزمون در تاریخ جمعه 28 بهمن ماه 1401 برگزار می شود.

لازم به ذکر است  فرآیندهای مربوط به ثبت‌نام داوطلبان تا اعلام نتیجه نهایی، از طریق سایت اینترنتی www.hrtc.ir  انجام می‌شود و به مراجعات حضوری و تلفنی پاسخ داده نخواهد شد.

//پایان مطلب

المیرا ترنیان