• 1403/03/07 - 11:26
دکتر پازوکی تاکید کرد:

افزایش خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران با مشارکت مردمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر جهش تولید با مشارکت مردمی گفت: تولید دانشگاه خدمات سلامت است و باید مشارکت مردمی در تولید خدمات سلامت بیشتر شود، بنابراین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز مردم به ویژه در مناطق کم برخوردار افزایش یابد.

333763.mp3 افزایش خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران با مشارکت مردمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه بر توجه جدی به هوش مصنوعی و بیمارستان هوشمند تاکید کرد و گفت: همکاری و استفاده از ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه‌های فنی و مجموعه‌های مرتبط در نظر گرفته شود.

پازوکی با تاکید بر جهش تولید با مشارکت مردمی، افزود: تولید دانشگاه، خدمات سلامت است و باید مشارکت مردمی در تولید خدمات سلامت نیز بیشتر شود، بنابراین افزایش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز مردم به ویژه در مناطق کم برخوردار در نظر گرفته شود.

وی همچنین عنوان کرد: استفاده از مجموعه آبی دانشگاه برای خانواده دانشجویان و دستیاران متاهل و اعضای خانواده آنان با تعرفه دانشجویی محاسبه شود.

گفتنی است، در این نشست نیز مقرر شد دفتر فناوری اطلاعات دانشگاه پیگیری اجرای مصوبات شورای راهبردی هوش مصنوعی دانشگاه را انجام دهد.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour