• 1401/06/09 - 02:29
برای اجرای برنامه های بین المللی سازی محقق شد

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه های علوم پزشکی ایران و آبادان

تفاهم نامه همکاری دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و آبادان برای اجرای برنامه های بین المللی سازی دانشگاه های کشور امضاء شد.

4804.mp3 امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه های علوم پزشکی ایران و آبادان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست امضای این تفاهم نامه گفت: برای اجرای سیاست های بین المللی سازی دانشگاه های کشور، یکی از روش های مناسب که تمام طرف های داخلی و خارجی از آن بهره مند می شوند، همکاری دانشگاه های مرکزی با دانشگاه های مرزی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: امیدواریم تمام همکاری ها در این زمینه باعث منشاء خیر برای جامعه دانشگاهی شود.
دکتر سیدمحمد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان نیز با اشاره به ظرفیت های بالای این دانشگاه، افزود: ارتباط با کشور های مرزی، فرصتی ارزشمند برای گسترش فعالیت های بین الملل و جذب دانشجویان غیر ایرانی است.
وی با ابراز خرسندی از فعالیت های مشترک؛ پیشنهاد شروع فعالیت ها در حوزه های توریسم درمانی و اقتصاد سلامت را مطرح کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این دانشگاه در زمینه های علمی و فوق تخصصی نیز بستر مناسبی برای همکاری فراهم می کند.