• 1402/11/18 - 11:49

انتقال دبیرخانه مجمع پنج دانشگاه برتر کشور به دانشگاه علوم پزشکی ایران

دبیرخانه مجمع پنج دانشگاه برتر کشور به دانشگاه علوم پزشکی ایران انتقال می‌یابد.

323531.mp3 انتقال دبیرخانه مجمع پنج دانشگاه برتر کشور به دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، در دومین نشست هم اندیشی روسای مجمع پنج دانشگاه برتر کشور، تصمیمات متعددی از جمله افزایش فعالیت­‌ها این هیت مشترک گرفته شد که می توان به تقویت همکاری بین دانشگاه‌­های وزارت بهداشت و وزارت علوم درخصوص فعالیت­‌های بین المللی اشاره کرد.

همچنین تشکیل صندوق مالی مشترک، تشکیل کمیته‌های مناسبی برای اجرایی کردن تصمیمات مجمع، رفع موانع همکاری و گسترش فعالیت‌­های بین المللی در حوزه‌­های آموزش، پژوهش و کمک به تکمیل اسنادبالادستی و شناسایی علوم میان رشته ای و اقدام برای ایجاد و تاسیس آن؛ از جمله دیگر تصمیمات این نشست بود.

براین اساس دبیرخانه مجمع پنج دانشگاه برتر کشور نیز برای دوره بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران به دانشگاه علوم پزشکی ایران منتقل خواهد شد. در این راستا دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز درخصوص عملکرد سال‌های گذشته این مجمع گزارشی ارائه کرد.

گفتنی است، در این نشست، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی مقتدایی معاون بین الملل علوم پزشکی ایران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد حسین آیتی معاون بین الملل علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر الهام امین زاده معاون بین الملل دانشگاه تهران، دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محسن مسیحی معاون بین الملل دانشگاه صنعتی شریف، دکتر علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دکتر باقرزاده مدیر همکاری­‌های بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتر مسعود ملکی بیرجندی قائم مقام معاون بین الملل علوم پزشکی ایران حضور داشتند.