• 1403/02/22 - 08:45

انجام وارنیش فلورایدتراپی در مهدکودک‌ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

وارنیش فلورایدتراپی در مهدکودک‌های شهرستان قدس در راستای اجرای پویش سلامت دهان و دندان از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد.

332726.mp3 انجام وارنیش فلورایدتراپی در مهدکودک‌ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان قدس، در راستای اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان و با هدف حساس سازی والدین و کودکان، دستیاران و مراقبین سلامت با حضور در مهدکودک‌های خصوصی و دولتی متقاضی انجام وارنیش فلورایدتراپی در سطح شهرستان، علاوه بر برگزاری جلسات آموزش برای مادران مدعو، در حضور آنان اقدام به انجام وارنیش فلوراید برای کودکان 3 تا 6 سال کردند.

در این راستا علاوه بر انجام توصیه‌های لازم و تاکید بر رعایت مراقبت‌های بعد از انجام وارنیش فلوراید به ادامه دریافت خدمت مذکور به صورت 6 ماهه در مراکز خدمات جامع سلامت تاکید شد.

همچنین خدمات قابل ارائه در واحدهای دندانپزشکی مراکز برای استفاده بهینه گروه هدف زیر 14 سال معرفی و پمفلت‌های آموزشی توزیع شد.

پگاه زکی پور

پگاه زکی پور