• 1402/12/21 - 13:59

بخش جدید آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد

بخش جدید آزمایشگاه تحقیقاتی با عنوان مرکز تصویر برداری هات لب در دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.

329945.mp3 بخش جدید آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، بخش جدید آزمایشگاه تحقیقاتی با عنوان هات لب با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه، دکتر رضا فلک معاون تحقیقات و فناوری، دکتر سید مرتضی باقری رئیس دانشکده پزشکی، دکتر آقاجانی سرپرست گروه پایش و ارزیابی، دکتر موسوی زاده رئیس آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه و دکتر زارع صادقی مسئول تصویر برداری پیش بالینی دانشگاه افتتاح شد.

در این مراسم دکتر رضا فلک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه عنوان کرد: با راه اندازی مرکز تصویر برداری با استفاده از دستگاه‌های پت حیوانات کوچک، میکرو سی تی درون تنی، سیستم تصویر برداری اسپکت حیوانی از حیوانات کوچک، آماده ارائه خدمات به پژوهشگران و محققین است.

وی افزود: دستگاه پت حیوانات کوچک با استفاده از نشر پزیترون از حیوانات کوچک تصویربرداری می‌کند و دستگاه میکرو سی تی درون تنی برای بررسی غیر مخرب نمونه‌هایی از جمله موش‌ها و حیوانات کوچک، نمونه‌های دندانی و بسیاری از نمونه‌های پزشکی و زیستی مشابه کاربرد دارد.

همچنین در این مراسم دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز از تلاش‌های تیم اجرائی و راه اندازی این مرکز تصویر برداری پیش بالینی دانشگاه و متخصصین که از افتخارات دانشگاه هستند، قدردانی کرد.

گفتنی است، دستگاه اسپکت حیوانی بر اساس استفاده تکنولوژی پیشرفته هسته ای ساخته شده است، این دستگاه می‌تواند برای به تصویر کشیدن توزیع مواد رادیو اکتیو در حیوانات کوچک آزمایشگاهی مورد نظر استفاده کرد.

سروش دهقان

سروش دهقان