• 1403/02/24 - 08:22
به مناسبت فرارسیدن هفته جوانی جمعیت مطرح شد

بدن را می‌توان تا 65 سالگی جوان نگه داشت

طبق استانداردهای جهانی، دوره نوجوانی تا زیر سن 25 سالگی تعریف شده و دوره جوانی از 25 تا 65 سال است. با این وجود براساس استانداردهای دیگر علمی از سن 30 سالگی یک درصد عضلات بدن کم می‌شود یعنی نیم کیلو عضلات سالانه کاهش و به چربی بدن اضافه می‌شود ولی می‌توان از سن 25 سالگی برای جوان ماندن تا 65 سالگی با توصیه‌های طب ایرانی اقدام کرد.

332829.mp3 بدن را می‌توان تا 65 سالگی جوان نگه داشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، احمد فاتح استاد و مدرس افتخاری دانشکده، به مناسبت فرارسیدن هفته جمعیت به بررسی مفهوم جوانی و معیارهای سنی آن پرداخت.

فاتح عنوان کرد: جوانی چند بعدی است و شامل سن، فیزیک بدن، روحیه و در نهایت مجموع این عوامل است.

وی در ادامه به استانداردهای جهانی اشاره کرد و گفت: طبق استانداردهای جهانی، دوره نوجوانی تا سن 25 سالگی تعریف می‌شود و دوره جوانی از 25 تا 65 سال است. درک این تقسیم‌بندی‌ها در جامعه مهم و باید با استفاده از این دانش و مشارکت سلامتکده های طب ایرانی راهکارهای مؤثرتری برای بهبود کیفیت زندگی در دوره‌های مختلف زندگی پیدا کرد.

فاتح بر اهمیت درک این تقسیم‌بندی‌ها در جامعه تاکید ورزید تا با استفاده از این دانش، بتوان راهکارهای مؤثرتری برای بهبود کیفیت زندگی در دوره‌های مختلف زندگی ارائه داد.

هدیه محمدی

هدیه محمدی