• 1402/11/17 - 11:45
با حضور دکتر پازوکی صورت پذیرفت

بررسی مطالبات اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی دیدار و گفت‌وگو کرد.

323441.mp3 بررسی مطالبات اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه به همراه معاونین و اعضای هیئت رئیسه با حضور در دانشکده پرستاری و مامایی با مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشکده به گفت‌و‌گو پرداخت.

پازوکی با تشریح اهداف چهار ساله دانشگاه علوم پزشکی ایران نسبت به بر فرصت استفاده از امکانات هوش مصنوعی برای افزایش سطح بین المللی دانشگاه تاکید کرد.

در این نشست دریادخت مسرور معاون آموزشی و امور بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی گزارشی از فعالیت‌های دانشکده ارائه داد. همچنین اعضای هیئت علمی دانشکده نیز به بیان مسائل مرتبط با حوزه‌های مختلف پرداختند.