• 1402/12/07 - 10:00

کارگاه هوش مصنوعی برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

324292.mp3 برگزاری کارگاه هوش مصنوعی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، کارگاه هوش مصنوعی به همت مدیریت برنامه‌های توانمند سازی دانشکده در روزهای 15 و 16 اسفند ماه به صورت مجازی و حضوری با تدریس دکتر هاله آیت اللهی و دکتر مصطفی لنگری‌زاده، اعضای هیئت علمی گروه مدیریت اطلاعات سلامت و دکتر علی بهمنش عضو هیئت علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار می‌شود.

محل برگزاری این کارگاه در روز 15 اسفند ماه سالن کنفرانس شماره یک دانشکده (واقع در نیم طبقه اول) و 16 اسفند ماه در مرکز رایانه کارشناسی ارشد (واقع در نیم طبقه هشتم) دانشکده است.

به منظور ثبت نام در کارگاه اینجا کلیک نمایید.

حامد خدیوی وانقی

حامد خدیوی وانقی