• 1403/03/07 - 16:28
با حضور وزیر بهداشت و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران در ستاد وزارت بهداشت؛

بزرگداشت هفتم رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت برگزار شد

مراسم یادبود به مناسبت هفتمین روز از عروج رئیس جمهور شهید حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی و شهدای خدمت ظهر پس از اقامه نماز ظهر و عصر با حضور وزیر بهداشت و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران در محل نمازخانه ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد.

333762.mp3 بزرگداشت هفتم رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت برگزار شد

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، در این مراسم که پدر و برادر شهید سردار سید مهدی موسوی سرتیم حفاظت شهید جمهور حضور داشتند، حجت‌الاسلام علی سرلک به ابعاد شخصیتی رئیس جمهور شهید حجت‌الاسلام رئیسی  و شهدای خدمت پرداخت و تصریح کرد: مسئله شهید رئیسی اسلام و راه نورانی امام (ره) و گفتمان انقلاب اسلامی بود.

حجت الاسلام سرلک تصریح کرد: رئیس جمهور شهید حجت‌الاسلام رئیسی با دولت ورزی و حکمرانی خود، دولت اسلامی را که از رهگذر برخی حکمرانان از معنای واقعی خود فاصله گرفته بود مجددا احیا کرد.

در این مراسم که جمعی از معاونین، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه معاونین و مدیران و کارکنان وزارت بهداشت حضور داشتند، مرتضی طاهری مداح اهل بیت عصمت و طهارت نیز  به مداحی و ذکر سجایا پرداخت و در رثای شهید جمهور و شهدای خدمت مرثیه‌سرایی کرد.

درج توضیحات