• 1403/01/19 - 13:13
از سوی انتشارات معتبر Elsevier منتشر شد

تالیف کتاب بیماری‌های عروقی شبکیه با مشارکت گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران

کتاب بیماری‌های عروقی شبکیه با مشارکت اعضای هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران از سوی انتشارات معتبر Elsevier منتشر شد.

330727.mp3 تالیف کتاب بیماری‌های عروقی شبکیه با مشارکت گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، کتاب بیمارهای عروقی کورویید و شبکیه Retinal and Choroidal Vascular Diseases of the Eye از سوی انتشارات معتبر Elsevier منتشر شد.

این کتاب با مشارکت دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی استاد بیمارهای ویتره و رتین و دکتر رضا میرشاهی استادیار بیماری‌های ویتره و رتین گروه چشمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در 46 فصل و با مشارکت دانشمندان برتر در زمینه علوم پایه و بالینی نگاشته شده است.

گفتنی است، در این کتاب ابعاد مختلف بیماری‌های عروقی شبکیه و کورویید و آخرین یافته های علمی در این زمینه ارائه شده است.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour