• 1402/09/05 - 14:29

تخصیص بودجه 5 میلیارد تومانی برای برنامه مکمل یاری در مدارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از تخصیص بودجه 5 میلیارد تومانی برای برنامه مکمل یاری مدارس در سال تحصیلی جاری خبر داد.

319562.mp3 تخصیص بودجه 5 میلیارد تومانی برای برنامه مکمل یاری در مدارس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، سید محمد طباطبایی گفت: نوجوانان با جمعیت 970 هزار نفر، ۱۷ درصد و جوانان با یک میلیون و 100 هزار نفر، ۲۰ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران را تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه بیش از 5 میلیون و 500 هزار نفر در غرب استان تهران زندگی می کنند، افزود:  شاخص نسبت پوشش خدمات بهداشتی به کل جمعیت  در 6ماهه اول سال1402  به 42 و 6 دهم درصد درصد رسیده که پیش از این 14 درصد بود.

طباطبایی با اشاره به نقش مکمل یاری به خصوص در بین دانش آموزان دختر، گفت: درسال تحصیلی 1400-1399  به علت تعطیلی مدارس مکمل یاری اجرا نشد. در سه ماهه اول 1401  نیز پس از بازگشایی مدارس و با توجه به تعداد محدود مکمل های خریداری شده براساس بودجه اعلامی گسترش، مکمل ویتامینD برای دانش آموزان دختر مناطق کم برخوردارتوزیع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: برای تامین مکمل های سال تحصیلی1402-1401،  برآورد یکساله به واحد داروئی ارائه شد اما فقط تعداد حدود یک میلیون ویتامین D تحویل و توزیع شد.

وی افزود: در سال تحصیلی 1402-1403 نیز هنوز تخصیص اعتبار کامل و خرید انجام نشده اما مکاتبات و پیگیری ها تا به امروز منتج به دریافت تخصیص 5 میلیاد تومان شده است.

طباطبایی در پایان با بیان اینکه همیشه در انجام خدمات و اجرای برنامه‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد، تصریح کرد: برای رفع موانع با تخصیص تعداد بیشتر نیروی متخصص برای ارائه خدمت به دانش آموزان، ارتقا سامانه سینا و ... تلاش بیشتری انجام خواهدگرفت.

• کد خبر : 319562