• 1403/03/07 - 11:17
راهکاری که برای هفته بدون دخانیات مطرح شد

ترکیب طب ایرانی و نوین برای ترک سیگار

یک متخصص طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته بدون دخانیات به فواید ترک سیگار و کمک‌های طب ایرانی پرداخت و گفت: ترک سیگار به بهبود سلامت ریه‌ها و کاهش بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. براین اساس طب ایرانی می‌تواند ترک سیگار را در کنار طب نوین تسهیل کند.

333764.mp3 ترکیب طب ایرانی و نوین برای ترک سیگار

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مونا حقیقی، پزشک و متخصص طب ایرانی، در مصاحبه‌ای تصویری به مناسبت هفته بدون دخانیات، به بررسی موضوع سیگار، شاخص‌های میزان اعتیاد در افراد سیگاری، فواید ترک سیگار و کمک‌های طب ایرانی در کنار طب نوین برای ترک سیگار پرداخت.

وی ادامه داد: ترک سیگار فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد که شامل بهبود عملکرد ریه‌ها و کاهش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود.

حقیقی با تاکید بر نقش طب ایرانی در کمک به ترک سیگار، تصریح کرد: طب ایرانی می‌تواند در کنار روش‌های طب نوین، نقش مؤثری در کمک به افراد برای ترک سیگار ایفا کند.

هدیه محمدی

هدیه محمدی