• 1403/02/29 - 13:58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز اهدای عضو و موفقیت دانشگاه علوم پزشکی ایران در اهدای اعضای مرگ کامل،

خطیب نماز جمعه تهران: ایران در پیوند عضو سرآمد جهان است

خطیب نماز جمعه تهران گفت: ایران در عرصه پزشکی زبانزد دنیا و در مرزهای جهانی قرار دارد و در پیوند عضو سرآمد است.

333152.mp3 خطیب نماز جمعه تهران: ایران در پیوند عضو سرآمد جهان است

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فیروزگر دانشگاه علوم پزشکی ایران، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران در تاریخ 28 اردیبهشت ماه با اشاره با بیان اینکه اهدای عضو فرصتی برای مشارکت در عمل خداپسندانه است، عنوان کرد: خدا را شکر، کشور ما به برکت انقلاب اسلامی، در عرصه پزشکی زبانزد دنیا و در مرزهای جهانی قرار دارد و در پیوند عضو سرآمد است.

وی افزود: اهدای عضو، اهدا زندگی است، یک نفر می‌تواند با اهدای عضو جان 8 نفر را نجات دهد. بازماندگان با اعلام آمادگی که صورت می‌پذیرد، راحت تر می‌توانند از اعضای شما استفاده کنند.

گفتنی است، چندی قبل دانشگاه علوم پزشکی ایران برای نخستین بار در کشور موفق به اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شده است.

فیلم ها