• 1402/11/15 - 14:30
در هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع انسانی؛

دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب جایزه مدل ۳۴۰۰۰ منابع انسانی شد

دانشگاه علوم پزشکی ایران در هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع انسانی موفق به کسب جایزه مدل ۳۴۰۰۰ منابع انسانی شد.

323311.mp3 دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب جایزه مدل ۳۴۰۰۰ منابع انسانی شد

به گزارش مدیریت منابع انسانی و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی ایران، هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع انسانی به میزبانی دانشگاه تهران و با حضور مدیران برتر کشور برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی ایران در نخستین‌بار حضور در این فرآیند؛ موفق به کسب جایزه مدل ۳۴۰۰۰ منابع انسانی "تندیس برنزین استاندارد ۳۴ هزار" شد.

این جایزه بر اساس ارزیابی که از سوی تیم ارزیابی مدل ۳۴۰۰۰ دانشگاه تهران از تمامی فرایندهای منابع انسانی و مصاحبه با تعدادی از کارکنان دانشگاه در تایخ‌های 10 و 11 بهمن ماه سال جاری انجام پذیرفت، به این دانشگاه اهدا شده است.

گفتنی است، این جایزه در مراسم پایانی هفتمین همایش ملی مدیریت منابع انسانی کشور به دکتر سعید رستم پور مدیر منابع انسانی و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی ایران اهدا شد.

سمیرا تقی زاده

سمیرا تقی زاده