• 1402/10/04 - 10:40

دانشگاه NEU قبرس با تایید دانشگاه علوم پزشکی ایران قابل پذیرش است

دانشگاه NEU قبرس در صورت همکاری‌های اختصاصی و ‌مشترک علمی، دانشجویی، پژوهشی و فرهنگی با دانشگاه علوم پزشکی ایران در لیست تایید وزارت بهداشت قرار گرفت.

321104.mp3 دانشگاه NEU قبرس با تایید دانشگاه علوم پزشکی ایران قابل پذیرش است
به گزارش معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای همکاری دوجانبه و تفاهم نامه مشترک میان دو دانشگاه علوم پزشکی ایران (IUMS) و خاور نزدیک ( Near East University قبرس ) بر اساس مصوبه شورای عالی ارزشیابی وزارت بهداشت؛ با پیگیری‌های مستمر معاونت بین‌الملل؛ دانشگاه قبرس در صورت همکاری‌های اختصاصی و ‌مشترک علمی، دانشجویی، پژوهشی و فرهنگی با دانشگاه علوم پزشکی ایران در لیست تایید وزارت بهداشت قرار گرفت.

گفتنی است، دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی برای آغاز تحصیل در زیرگروه مجموعه وزارت بهداشت در دانشگاه NEU قبرس باید به این نکته مهم توجه کنند که تنها در صورت پذیرش شرایط اختصاصی و لیست اعلامی دانشگاه علوم پزشکی ایران به وزارت بهداشت مورد تایید خواهند بود.

همچنین برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر (فایل PDF مربوطه ) مراجعه شود.