• 1402/10/02 - 11:01
در نخستین المپیاد دانشگاه‌های استان تهران ثبت شد

درخشش ورزشکاران رشته تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی ایران در نخستین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های وزارت علوم و بهداشت استان تهران با کسب 4 مدال خوشرنگ در رشته تیراندازی خوش درخشیدند.

320973.mp3 درخشش ورزشکاران رشته تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ نخستین المپیاد ورزشی پسران دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت استان تهران، رشته تیراندازی در دو ماده تفنگ بادی و تپانچه بادی به میزبانی دانشگاه تهران روز سه شنبه 28 آذر ماه برگزار شد.

در بخش تپانچه بادی سید محمد صادقی موفق به کسب مدال طلا و دیگر تیرانداز امیرحسن بابکی مقام دوم را از آن خود کرد.

امیر فرهنگ عباسی و علی البدیری در ماده تفنگ بادی در رشته تفنگ بادی به رقابت با حریفان پرداختند که موفق به کسب مقام‌های دوم و سوم شدند.

همچنین مربیگری تیم‌های تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی بر عهده نرجس امام قلی نژاد و هادی غره باقی از قهرمانان تیم ملی تیراندازی کشور است.

گفتنی است، این مسابقات برای نخستین‌بار در سطح استان تهران برگزار می‌شود و در ادامه با انجام رقابت‌ رشته‌های بسکتبال سه نفره، والیبال، بدمینتون و تنیس روی میز  پیگیری خواهد شد.

• کد خبر : 320973