• 1401/06/12 - 14:16

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیام تبریک خود به مناسبت فرارسیدن روز بهورز، گفت: بهورزان همواره ثابت کرده اند، از پیش قراولان خدمت به مردم هستند.

4892.mp3 رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران روز بهورز را تبریک گفت/ بهورزان پیش قراولان ارائه خدمات بهداشتی به مردم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرضا پازوکی در پیامی به مناسبت روز بهورز اظهار کرد:  ساختار کارآمد شبکه های بهداشت موجب شده تا شاهد توزیع عادلانه خدمت در همه مناطق به ویژه روستاها باشیم.
وی با اشاره به نقش مهم بهورزان در ساختار موفق شبکه های بهداشت و درمان، گفت: بهورزان  همواره ثابت کرده اند، از پیش قراولان خدمت به مردم هستند و شرایط کرونایی سالهای اخیر از نمونه های این حضور همیشگی آنها است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه دوازدهم شهریور ماه روز بهورز فرصت مغتنمی است تا از همه بهورزان برای تلاش های ارزشمندشان صمیمانه تقدیر کنم، افزود: ارتباط صمیمانه با گیرندگان خدمت مهم ترین کلید واژه ارتقاء اثربخشی بهورزان با شهروندان است.
پازوکی در پایان گفت: از خداوند بزرگ برای همه بهورزان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران آرزوی سلامتی، عزت و توفیق خدمت بیشتر را دارم.
المیرا ترنیان

المیرا ترنیان