• 1403/04/15 - 10:54
برای شرکت کنندگان چهارمین کنگره بین المللی سلامت در اربعین،

صندوق سیار رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی ایران مستقر شد

صندوق سیار رای‌گیری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای شرکت کنندگان چهارمین کنگره بین المللی سلامت در اربعین در مرکز بین المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران مستقر شد.

335546.mp3 صندوق سیار رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی ایران مستقر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرحله دوم از چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، صبح امروز 15 تیرماه در سراسر کشور آغاز شده است و در دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز سومین روز برگزاری چهارمین کنگره بین المللی سلامت در اربعین در حال برگزاری است که با توجه به جمعیت قابل توجه شرکت کنندگان در این کنگره؛ صندوق سیار انتخابات برای رای دهندگان در مرکز بین المللی همایش‌های رازی مستقر شد.

همچنین در این راستا دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به عنوان نخستین رای دهنده؛ رای خود را در صندوق سیار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، انداخت.