• 1401/09/13 - 09:29

دکتر فاطمه شیرزاد در حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان سرپرست جدید ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر منصوب شد.

8375.mp3 فاطمه شیرزاد سرپرست ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی ایران شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در حکمی دکتر فاطمه شیرزاد را به عنوان  سرپرست جدید ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

سرکارخانم دکتر فاطمه شیرزاد

نظر به تعهد و تجربیات ارزنده سرکارعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند برزگ و بهره مندی از اساتید و نخبگان در ارائه خدمت شایسته به دانشجویان شاهد و ایثارگر عزیز موفق و مؤید باشید.

دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران

المیرا ترنیان