• 1402/10/30 - 08:05
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای برگزاری کنگره ملی 24هزار شهید پایتخت مشارکت کرد.

322500.mp3 مشارکت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در کنگره ملی 24هزار شهید پایتخت
به گزارش روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای برگزاری کنگره ملی 24 هزار شهید پایتخت، بسیج جامعه پزشکی این دانشگاه اقدام به نصب تصاویر شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم و امنیت در محوطه دانشگاه علوم پزشکی ایران کرده است.

همچنین تغییر نماجای تارنمای رسمی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران مزین به تصویر شهدای دانشگاه و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا بخشی از این اقدامات بوده است.

گفتنی است، کنگره ملی 24 هزار شهید پایتخت از تاریخ 2 تا لغایت 12بهمن 1402 برگزار می‌شود.

مهران امیری

مهران امیری