• 1402/12/19 - 08:26
براساس رتبه بندی پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشـگاهی اعلام شد

نشریه دانشگاه علوم پزشکی ایران در بین 10 نشریه پزشکی برتر کشور

نشریه Journal of Client-Centered Nursing Care دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از 10 نشــریه برتر علوم پزشـکی کشـور معرفی شد.

329802.mp3 نشریه دانشگاه علوم پزشکی ایران در بین 10 نشریه پزشکی برتر کشور
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، نشـریه Journal of Client-Centered Nursing Care بر اسـاس گزارش های اســـتنادی SID-JCR 1401 پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشـــگاهی، به عنوان یکی از 10 نشــریه برتر علوم پزشـکی کشـور معرفی شد.

پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشـگاهی به نشـانی www.SID.ir به عنوان مرجع بزرگ منـابع علمی در کشـــور، خـدمـات خود را بـه صـــورت دســـترســـی آزاد (Access Open) بـه محققـان و پژوهشـگران ارائه می دهد و همین امر موجب تسـهیل دسـترسـی محققان (بیش از 170 هزار مراجعه روزانه) به منابع ارزشـمند علمی و افزایش تعاملات و به سـبب آن جذب اسـتنادهای بیشـتر و به موقع به مقالات نشـریات علمی کشور شده است.

همچنین نسـخه کامل گزارش استنادی نشریات، به نشانی www.SID.ir/jcr  قابل مشاهده است.