• 1402/12/23 - 08:11

نظارت‌ تیم‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران بر پایانه‌های اتوبوسرانی

نظارت و بازرسی‌های بهداشتی بر وضعیت پایانه اتوبوسرانی شهرقدس در ایام پایانی سال و نوروز 1403 از سوی تیم‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت می‌پذیرد.

330100.mp3 نظارت‌ تیم‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران بر پایانه‌های اتوبوسرانی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان قدس، با توجه به لزوم تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت اماکن عمومی از جمله پایانه‌های اتوبوسرانی در روزهای پایانی سال و نوروز ۱۴۰۳ و افزایش میزان استفاده از سامانه‌های حمل و نقل عمومی از سوی شهروندان در این ایام، کارشناسان شبکه بهداشت قدس اقدام به بازدید از محل پایانه اتوبوسرانی شهرقدس کردند.

در این بازرسی با کنترل وضعیت رعایت الزامات و شیوه نامه‌های بهداشتی در این محل، وضعیت سرویس‌های بهداشتی، جمع آوری و انتقال پسماند (زباله) و سایر شرایط موجود مورد بررسی قرار گرفت و در همین راستا آموزش‌ و توصیه‌های بهداشتی لازم به مسئولین و کارکنان محل ارائه شد.