• 1402/11/29 - 10:09
دوشنبه 30 بهمن با امتیاز ضمن خدمت؛

وبینار آموزشی رژیم درمانی در دیابت برگزار می‌شود

اداره سلامت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، وبینار آموزشی ضمن خدمت کارکنان، با عنوان رژیم درمانی در دیابت را برگزار می‌کند.

323991.mp3 وبینار آموزشی رژیم درمانی در دیابت برگزار می‌شود

به گزارش مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران»، اداره سلامت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای ارتقاء سطح علمی و آگاهی کارکنان دانشگاه، در روز دوشنبه 30 بهمن ماه ١۴۰2 اقدام به برگزاری وبینار آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان؛ رژیم درمانی در دیابت، از سوی دکتر شیما جزایری دکترای تخصصی علوم تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌کند.

این وبینار ویژه رسته‌ های بهداشتی، درمانی بوده و شرکت کنندگان باید پس از ثبت نام در سامانه آذرخش (ضمن خدمت) به سوال‌های پیش آزمون و پس آزمون پاسخ دهند تا از امتیاز آن بهره مند شوند.

گفتنی است، همکاران برای دریافت امتیاز مربوطه با مراجعه به سامانه ضمن خدمت نسبت به تکمیل فرم ارزشیابی کلاس مربوطه (بعد از اتمام کلاس ) اقدام کنند در غیر این صورت از امتیاز محروم خواهند شد.

لینک شرکت در وبینار: http://www.skyroom.online/ch/iums/stho

A. Ramezanpour