• 1401/09/09 - 13:46
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز پرستار

پرستاری ترکیبی از دانش و مهارت همراه با عطوفت و مهربانی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیام تبریک خود به مناسبت روز پرستار گفت: حرفه پرستاری ترکیبی از دانش و مهارت از یک سو و تعهد، عطوفت و مهربانی از سوی دیگر است.

8167.mp3 پرستاری ترکیبی از دانش و مهارت همراه با عطوفت و مهربانی است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرضا پازوکی در پیام خود عنوان کرد: نامگذاری سالروز ولادت بانوی کربلا حضرت زینب کبری(س) به عنوان روز پرستار؛ نشانگر پاکی، صبر، از خودگذشتگی و اخلاص سفیدجامگانی است که برای درمان بیماران از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند.
در ادامه این پیام آمده است: روز پرستار فرصت مناسبی برای تقدیر از پرستاران سفیدپوشی است که التیام بخش درد جسم و روح دردمندانی هستند که سلامت خود را در دستهای مهربان و نگاه آرام بخش پرستار جستجو می کنند.
اینجانب ضمن ادای احترام به مقام شامخ تمام شهدای والامقام و گرانقدر مدافع سلامت، ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را خدمت تمام کارکنان گرامی به‌ویژه همکاران زحمتکش و گرانقدر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران صمیمانه تبریک و تهنیت عرض کرده  و توفیق و موفقیت روزافزون این عزیزان را در خدمت به مردم شریف این مرز و بوم از خداوند متعال مسئلت دارم.

المیرا ترنیان

المیرا ترنیان