• 1401/06/22 - 09:51

چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به خط پایان رسید

مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت با اشاره به رقابت نهایی 550 دانشجو در مرحله دوم چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور، گفت: دانشجویان در شش حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، مطالعات میان رشته ای، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی و تفکر علمی در علوم پایه رقابت کردند.

5243.mp3 چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به خط پایان رسید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محمد بهناز - مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت گفت: مرحله دوم چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور از 19 شهریور آغاز شد و نتایج آن 23 شهریور اعلام می شود.
وی با بیان اینکه مرحله نخست این المپیاد در خرداد سال جاری برگزار شد، افزود: در مرحله نخست، دو هزار و 500 نفر در 6 حیطه به رقابت پرداختند و 550 نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند.
بهناز به استدلال بالینی، آموزش پزشکی، مطالعات میان رشته ای، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی و تفکر علمی در علوم پایه به عنوان 6 حیطه چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور پرداخت و گفت: بعد از اتمام مرحله نخست راه یافتگان به مرحله دوم در گروه های سه یا چهار نفره تقسیم شدند و برای هر یک از گروه ها پروژه هایی تعریف شد تا در مدت زمان حدود یک ماه نتایج و گزارش کار خود را برای داوران ارسال کنند.
رئیس کمیته فنی چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور با بیان اینکه در هر حیطه 30 تیم شرکت کردند، ادامه داد: پس از انجام داوری پروژه ها، مرحله دوم انفرادی 19 شهریور 1401 در دو مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران برگزار شد.
وی گفت: عصر یکشنبه بیستم شهریور 1401 نتایج گروهی مرحله اول و اسامی راه یافتگان به مرحله دوم اعلام شد و در حقیقت از هر 30 تیم که در این حیطه در حال رقابت بودند، 10 تیم برتر به مرحله دوم گروهی راه پیدا کردند.
بهناز یادآور شد: 50 درصد از امتیاز هر گروه مربوط به پروژه و 50 درصد مابقی میانگین نمرات انفرادی افراد گروه بود.
وی افزود: در مراسم اختتامیه که 23 شهریور 1401 در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، برگزیدگان چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور معرفی می شوند.
حسین دزفولی

حسین دزفولی