• 1402/11/29 - 08:33

کشف کارگاه غیرمجاز لواشک از سوی تیم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

کارگاه غیرمجاز لواشک از سوی تیم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران کشف و پلمب شد. براین اساس تجهیزات این کارگاه به همراه یک تن محصولات موجود و لیبل‌های تقلبی توقیف شد.

323952.mp3 کشف کارگاه غیرمجاز لواشک از سوی تیم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در بهارستان، کارشناسان بهداشت محیط، یک واحد کارگاه غیر مجاز تولید، بسته بندی و پخش آلوچه و لواشک را کشف و پلمب کردند.

در این خصوص احمدی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت بهارستان بیان کرد: یک واحد کارگاه غیر مجاز تولید آلوچه و لواشک که اقدام به تولید، بسته بندی و عرضه به صورت غیر بهداشتی در سطح منطقه می‌کرد شناسایی و پس از مکاتبه با دادستان  شهرستان و اخذ دستور قضایی، کارشناسان بهداشت محیط شبکه با همکاری نیروی انتظامی به محل مراجعه کرده و مشخص شد کارگاه فاقد شرایط بهداشتی و هرگونه مجوز صنفی بوده و در شرایط غیر بهداشتی اقدام به تولید، بسته بندی و پخش لواشک در سطح شهرستان کرده است.

براین اساس ادوات و تجهیزات به همراه یک تن محصولات موجود و خرمای کپک زده و لیبل‌های تقلبی توقیف و پرونده برای کسب تکلیف به مرجع قضایی ارسال شد تا پس از کسب تکلیف نسبت به معدوم سازی آن اقدام شود.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان