• 1403/02/17 - 09:43

راه‌اندازی اپلیکیشن پیگیری مددکاری اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران

اپلیکیشن پیگیری مددکاری اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.

332406.mp3 راه‌اندازی اپلیکیشن پیگیری مددکاری اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، وب اپلیکیشن مددکاری اجتماعی با هدف توسعه خدمات بهداشت روانی، پیگیری به هنگام و سریع موارد ارجاعی به مددکاری، یادآوری بازه های زمانی پیگیری مشکلات مراجعین و ثبت گزارش پیگیری مددکاری در دو نسخه اندروید و IOS از سوی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه با حفظ رعایت کامل اصول امنیتی و محرمانگی مستقر در سرورهای دانشگاه راه اندازی و در اختیار کارشناسان واحد مددکاری اجتماعی قرار گرفت.

ساخت و راه اندازی این سامانه از جمله اهداف و برنامه های مرکز مشاوره دانشگاه و‌ در امتداد راه اندازی سامانه هوشمند رصد سلامت روان در سال ۱۴۰۳ است.

در این سامانه با امکان تخصیص اولویت پیگیری به مراجعین، نوع و بازه پیگیری از سوی مسئول واحد مددکاری تشخیص و به صورت نوتیفیکیشن به تلفن همراه همکاران مددکار اجتماعی ارسال می‌شود و همکاران نیز پس از انجام مداخلات لازم، نتیجه و گزارش پیگیری را از طریق اپلیکیشن یا سایت، ثبت و امکان رصد موارد ارجاعی به راحتی ایجاد می‌شود.

فاطمه  مهدیان

فاطمه مهدیان