• 1402/11/21 - 09:40
مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت خبر داد

ارائه خدمات سلامت روان رایگان در مراکز سراج سراسر کشور

مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت از ارائه خدمات سلامت روان رایگان در مراکز سراج سراسر ایران خبر داد.

323571.mp3 ارائه خدمات سلامت روان رایگان در مراکز سراج سراسر کشور

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از وزارت بهداشت، دکتر حامد مصلحی عنوان کرد: آمارهایی که در مورد میزان بالای افسردگی جامعه ایرانی در فضاهای مجازی مطرح می‌ شود، صحت ندارد و به زودی آمار دقیق اعلام می شود، به طوری که کمتر از ۳۰ درصد است.

مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت افزود: برنامه تمام کشورها در خصوص سلامت روان، دسترسی به خدمات سلامت روان است و در این زمینه نیز در کشور سه هزار و ۳۰۰ روانشناس در مراکز سراج مشغول فعالیت هستند.

مصلحی با اشاره به ارائه خدمات سلامت رایگان در مراکز سراج، گفت: اکنون یک صد مرکز سراج در کشور در راستای افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت روان فعالیت می‌ کنند.

به گفته وی، بر اساس تست روانشناختی، باورهای مذهبی از خودکشی پیشگیری می‌ کند، اما متاسفانه برخی رسانه ها به این موضوع بیشتر دامن زده و منجر به تشدید خودکشی در جامعه می شوند.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour