• 1402/11/30 - 11:22

اردوی جهادی برای توانمندسازی محلات کم برخوردار شهرستان ملارد از سوی تیم‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا شد.

324020.mp3 اردوی جهادی توانمندسازی محلات کم‌برخوردار ملارد از سوی تیم‌ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، همزمان با اعیاد معظم شعبانیه، اردوی جهادی و طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار شهرستان ملارد واقع در محله طلاییه منطقه سرآسیاب شرقی اجرا شد.

همچنین رضا هدایت نماینده اجرایی شبکه بهداشت و درمان ملارد در این مانور، با اشاره به اینکه خدمات ارائه شده برای این مناطق به صورت گسترده و مستمر در پایگاه‌ها و مراکز بهداشتی همه روزه در حال انجام است، عنوان کرد: شبکه بهداشت و درمان ملارد خدمت‌رسانی به ساکنین این منطقه کم برخورد را در اولویت کاری خود قرار خواهند داد.

در این مانور دو پزشک داوطلب خانم و آقا مشارکت داشته و به مراجعه کننده خدمات ویزیت رایگان ارائه دادند. همچنین در بخش‌های مختلف بهداشتی خدماتی از جمله مشاوره تغذیه، مشاوره سلامت روان و خانواده، و در بخش مامایی مراقبت زنان و توصیه‌های لازم برای مراجعین انجام شد.

یسنا اکبری

یسنا اکبری