• 1402/12/07 - 11:02

اعطای نشان پیمان جشنواره شمس به استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

نشان پیمان جشنواره شمس و دانشمند برتر به دکتر مسعود ناصری پور استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعطاء شد.

324303.mp3 اعطای نشان پیمان جشنواره شمس به استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، در شانزدهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی بنیاد پروفسور شمس (پدر علم نوین چشم پزشکی ایران) که با هدف شناسایی افتخارات و شایستگی‌های جامعه چشم پزشکی و علوم بینایی ایران و تجلیل از دانشمندان، آموزگاران، رهبران و محققان این عرصه برگزار می‌شود، دکتر مسعود ناصری پور استاد گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) و رئیس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه به عنوان دانشمند برتر معرفی شده و موفق به کسب نشان پیمان شدند.

این جایزه هر دو تا سه سال از طرف بنیاد شمس به دانشمندان چشم پزشکی و علوم بینایی اهدا می‌شود که در این زمینه در تولید علم یا نوآوری، ممتاز بوده و در سابقه حرفه‌ای و شاخص‌های علم سنجی و پتنت‌ها، امتیازات فروش و زایش‌های پژوهشی (Research spin offs) و نظایر (به عنوان شواهد ابتکار عمل در حوزه نوآوری) و دارای دستاوردهای فنی و داشتن مکتب و سابقه پژوهشی دامنه دار در گرایش‌های مشخص، دارای دستاوردهای برجسته هستند.

دکتر مسعود ناصری پور در طول سالیان فعالیت خود دارای دستاوردهای علمی و درمانی فراوان به‌ویژه در زمینه بنیان‌گذاری انکولوژی چشم در ایران بوده که از سوی هیئت داوران جشنواره به عنوان دانشمند برتر برگزیده شدند.

سروش دهقان

سروش دهقان