• 1402/11/22 - 21:55

اعلام زمان‌بندی مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی ایران

بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز 5 و 9 اسفند ماه با حضور داوران بین المللی در سالن آمفی تئاتر ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود.

323649.mp3 اعلام زمان‌بندی مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از اداره توسعه فعالیت‌های قرآنی دانشگاه، با توجه به نزدیک شدن به پایان مهلت ثبت نام بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور زمان بندی برگزاری این جشنواره به شرح ذیل اعلام شد:

آزمون بخش آوایی خواهران به صورت حضوری در تاریخ شنبه 5 اسفند ماه از ساعت 11 لغایت 16 در سالن آمفی تئاتر ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار خواهد شد.

همچنین آزمون بخش آوایی برادران به صورت حضوری در تاریخ چهارشنبه 9 اسفند ماه از ساعت 11 لغایت 16 در سالن آمفی تئاتر ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار می شود.

براین اساس آثار شرکت کنندگان در بخش های ادبی، پژوهشی، فناوری و هنری در جشنواره امسال قابلیت بارگذاری در سامانه را ندارد و شرکت کنندگان آثار خود را حداکثر تا هفته نخست اسفند ماه به دبیرخانه جشنواره مستقر در معاونت دانشجویی و فرهنگی قرآنی تحویل دهند.

ادمین سایت

ادمین سایت