• 1403/09/03 - 08:19
  • - تعداد بازدید: 293
  • - تعداد بازدیدکننده: 270
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
دکتر نادر توکلی در مراسم نخستین سالگرد افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار خبر داد:

افتتاح بخش پزشکی هسته ای بیمارستان رسول اکرم (ص) تا دو هفته آینده

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در نخستین سالگرد افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار از افتتاح بخش پزشکی هسته ای، بخش جدید آندوسکوپی و راه اندازی نخستین دستگاه پت اسکن در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) این دانشگاه تا دو هفته آینده خبر داد.

341479.mp3 افتتاح بخش پزشکی هسته ای بیمارستان رسول اکرم (ص) تا دو هفته آینده

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه روسای بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه با حضور دکتر نادر توکلی سرپرست دانشگاه، دکتر علی مشکی معاون درمان و دیگر معاونین به مناسبت نخستین سالگرد افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار به میزبانی این بیمارستان برگزار شد.

 

سخنرانی دکتر نادر توکلی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

در ابتدای جلسه دکتر نادر توکلی سرپرست دانشگاه گفت: توجه به بهره ور بودن مراکز درمانی امر مهمی است. در این راستا برای بالا بردن بهره وری باید کارگروهی در این مورد تشکیل شده و به طور ویژه به این مسئله پرداخته شود. همچنین بازدیدهای نهاد های نظارتی از بیمارستان ها در ساعات عصر و شب مجددا فعال شده تا مشکلات مراکز درمانی مشخص شود.

 

توکلی به موضوع خرید راهبردی بخشی از خدمات اشاره کرد و گفت : در مورد خرید راهبردی خدمت بودجه ای مشخص شده که تا آخر سال نیز استفاده از آن ممکن است اگر بیمارستانی در این مورد پروتکلی دارد ، پس از تایید معاونت درمان می تواند از منابع در اختیار استفاده کند. برای آشنایی مراکز درمانی با مقوله خرید راهبردی باید جلسه ای تشکیل شود تا به طور کامل این موضوع توضیح داده شود.

 

وی درباره بهره وری خدمات تخت های VIP عنوان کرد: در صورت موافقت وزارت بهداشت ما شناوری تعداد تخت های VIP را در سطح دانشگاه خواهیم داشت و این باعث ایجاد رقابت در بین مراکز می شود و مراکزی که خدمات VIP خود را به تایید برسانند امکان استفاده بیشتر از ده درصد تعداد تخت VIP خواهند داشت (در حال حاضر مراکز درماتی می توانند تا حداکثر ده درصد از تخت های مصوب در پروانه بهره برداری خود را به عنوان تخت های VIP استفاده کنند) و مراکز درمانی که امکان استفاده از این فرصت را ندارند به دیگر مراکز سهمیه خود را واگذار خواهند کرد. VIP شدن تخت ها برای مراکز درمانی خلق ثروت به دنبال خواهد داشت و آنها را به خودگردان شدن سوق می دهد.

 

سپس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران درمورد پروژه های عمرانی مراکز درمانی دانشگاه توضیح داد.

 

وی گفت: خیرین سلامت در پیشبرد پروژه های عمرانی نقش بسزایی دارند. ساخت بیمارستان روانپزشکی با 320 تخت و بیمارستان سوختگی باب الحوائج از اولویت های وزارت بهداشت است و این به ما کمک می کند این پروژه های عمرانی به زودی به پایان برسند. همچنین پروژه احداث ساختمان جدید بیمارستان فیروزگر در چندین طبقه، ساخت بیمارستان جدید برای جایگزینی با مرکز درمانی شهدای هفتم تیر و توسعه بیمارستان امام حسین (ع) بهارستان در حال انجام است. توسعه بیمارستان امام سجاد(ع) شهرستان شهریار با توجه به مرکزیت مکانی بیمارستان در این شهرستان باید در اولویت باشد زیرا این بیمارستان فعال بوده اما شرایط فیزیکی خوبی ندارد.

 

توکلی از افتتاح بخش پزشکی هسته ای، بخش جدید آندوسکوپی و راه اندازی نخستین دستگاه پت اسکن در این مرکز درمانی تا دو هفته آینده خبر داد.

 

وی از پروژه های موفق افتتاح بخش IVF بیمارستان فیروزآبادی، آموزشی شدن بیمارستان یافت آباد و بازسازی اورژانس بیمارستان شهید فهمیده در دوره رئیس پیشین دانشگاه یاد کرد.

 

سرپرست دانشگاه به دولتی شدن بیمارستان خصوصی محب کوثر اشاره کرد و تصریح کرد: با دولتی شدن این بیمارستان، تعداد مراکز دولتی تابعه دانشگاه به 20 مرکز رسید. این امر در تیرماه انجام شد و پروانه خصوصی بیمارستان به دولتی تغییر یافت. گروه جراحی چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران به آنجا منتقل شده و درمانگاه، اتاق عمل و بخش بستری چشم در این بیمارستان فعال شده است. همچنین پرسنل و پزشکان این مرکز درمانی به زودی ساماندهی خواهند شد.

 

وی از توسعه خدمات VIP در بیمارستان ارتوپدی شفا یحیاییان خبر داد. همچنین با اشاره به بخش IVF بیمارستان اکبرآبادی این بخش را از کامل ترین مراکز IVF ایران برشمرد و گفت: بخش IVF و درمانگاه سطح 3 ناباروری بیمارستان اکبرآبادی به چنان جایگاه ویژه ای رسیده است که در حال حاضر در صورت شکست IVF در مراکز خصوصی بیماران به این مرکز ارجاع داده می شوند و در موارد زیادی با موفقیت همراه بوده است. همچنین در چند روز گذشته شاهد برگزاری جشن تولد هزارمین نوزاد متولد شد از طریق IVF، در این بیمارستان بودیم.

 

توکلی درباره انجام فعالیت های پژوهشی بخش رجیستری تروما در بیمارستان شهدای هفتم تیر و طرح توسعه ای راه اندازی دستگاه رادیوتراپی و توسعه بخش دندان پزشکی این بیمارستان توضیح داد.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران اذعان داشت با رایگان کردن هزینه های درمان کودکان زیر 7 سال از سال گذشته بیمارستان های اطفال از جمله بیمارستان علی اصغر دچار کمبود نقدینگی شدیدی شد، همچنین سختی کار با اطفال و نوزادان باعث کمبود نیرو در این مرکز است که ما در تلاشیم در اسرع وقت به این دو مشکل رسیدگی ویژه ای داشته باشیم.

 

وی درباره 6 بیمارستان حاشیه ای تهران نیز توضیح داد و افزود: بیمارستان های شهدای سلامت ملارد و امام حسین (ع) بهارستان نیاز به تامین نیروی پرستاری دارند و با توجه به تعداد تخت و عدم تناسب تعداد نیرو باید توجه ویژه ای به آن ها شود. بیمارستان حضرت فاطمه (ع)  رباط کریم به درآمدزایی قابل قبولی رسیده است و خدمات با کیفیتی به بیماران در آنجا ارائه می شود. گفتنی است از اولویت های اصلی ما توجه به بهره وری بیمارستان های حاشیه ای است.

 

توکلی درباره تجهیزات پزشکی مراکز درمانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران از نظر تامین تجهیزات باید فعال تر شود. در این راستا باید کمیته تجهیزات پزشکی با حضور معاونت درمان در مورد تجهیزات سرمایه سنگین و معاونت غذا و دارو در مورد تجهیزات مصرفی و سبک تشکیل شده تا پس از دسته بندی نیازهای مراکز درمانی، قراردادهای منعقد شده با هیئت امنای صرفه جویی ارزی در این باره بررسی شود. ما امیدواریم طبق گفته های مقامات وزارتی همچنیان تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات پزشکی پا برجا بماند که این امر بسیار کمک کننده خواهد بود.

 

در پایان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از کارکنان معاونت درمان تقدیر و اظهار امیدواری کرد با کمک آنان نیل به اهداف دانشگاه میسر شود.

 

سخنرانی دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره جلسات ماهانه روسای بیمارستان که با حضور تمامی مدیران و روسای بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه برگزار می شود توضیح داد و گفت: این جلسات که هر ماه با میزبانی یک بیمارستان برگزار می شود مشکلات آن مرکز بازگو شده و درباره آن بحث می شود. این چالش ها اغلب در حیطه درمانی، آموزشی و توسعه است.

 

وی به افزایش تعرفه های پرستاری اشاره کرد و ابراز داشت: با پیگیری های انجام شده اصلاحات خوبی انجام شد. ما پیگیر اجرایی شدن طرح های پرداخت پلکانی با سرپرست جدید دانشگاه هستیم. ایجاد توازن و توزیع عادلانه نیروی پرستاری به مرور انجام خواهد شد.

 

این مقام مسئول دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره تامین نیروهای تخصصی اذعان کرد: بکارگیری دستیار سال 3 و 4 به عنوان پزشکان مقیم و همچنین طرح یک ماهه پزشکان سال 4 از راهکارهای تامین پزشکان متخصص در مراکز درمانی است. 

 

مشکی همچنین به فرسودگی تجهیزات در برخی مراکز درمانی اشاره کرد و گفت: قراردادهای خوبی برای تامین دستگاه های سرمایه سنگین با هیئت امنا صرفه جویی ارزی بسته شده است. از مراکز درمانی خواهشمندیم این قراردادها را پیگیری کنند تا پیش از پایان مهلت قرارداد دستگاه های خود را تحویل بگیرند. همچنین ما به دنبال تهیه دستگاه ها با تکنولوژی بالا همچون گامانایف، سی تی اسکن پیشرفته 256 اسلایس و دستگاه های تشخیصی پیشرفته هستیم.

 

معاون درمان دانشگاه به اصلاح زیرساخت های اداری از نظر قانونی تاکید کرد و گفت: همه بخش های ما باید مجوز داشته باشند تا از نظر قانونی دچار مشکل نشویم.

 

در ادامه دکتر سید علیرضا مرعشی رئیس بیمارستان امام خمینی شهریار (ره) و دکتر فلاحتی مدیر بیمارستان درباره مشکلات و چالش های این مرکز درمانی توضیح دادند.

 

گفتنی است، دکتر مصطفی صاحب زاده مسئول اداره صدور پروانه ها، ساسان جلیلیان مدیر اداره تجهیزات پزشکی، دکتر سید رضا معتمدی مدیر اداره حوادث و فوریتهای پزشکی و علیرضا مزدکی مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی ایران از دیگر سخنرانان این مراسم بودند. 

 

در پایان مراسم از افرادی که در راه اندازی بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار نقش فعالی داشتند تقدیر شد و از بخش های بیمارستان از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران و دیگر معاونین بازدید به عمل آمد. در این بازدید دکتر نادر توکلی با پزشکان، پرستاران و همراهان بیماران گفتگو کرد و رضایتمندی آنان را مورد بررسی قرار داد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 341479
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
سارا حجازی
خبرنگار:

سارا حجازی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید