• 1401/05/25 - 09:36

انتصاب سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه

4217.mp3 انتصاب سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی حکمی عبدالله صیاد را به عنوان سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای عبدالله صیاد

نظر به تعهد، سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی،‌ به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی منصوب می‌شوید. با توجه به اهمیت و جایگاه مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی، لازم است ضمن جلب مشارکت و همکاری کلیه واحدهای تابعه دانشگاه و همکاری کارشناسان مرتبط در انجام اقدامات ذیل گام های موثری بردارید:

• نظارت بر حسن اجرای کلیه امور رفاهی کارکنان دانشگاه همچنین اهتمام لازم در زمینه ارتقاء سطح انگیزشی و روحیه سازمانی کارکنان مدیریت مربوطه .
  • ارتقاء کیفیت از طریق شناسایی نقاط قوت، نقاط قابل بهبود، فرصت ها و تهدیدات(SWOT) و اتخاذ راهبردهای موثر در حوزه های کاری مرتبط در سطح ستاد و واحدهای تابعه دانشگاه با رعایت اصول اقتصاد مقاومتی.
  • تدوین روشهای اجرایی مطلوب مدیریت نگهداشت ابنیه و تاسیسات و انجام تعمیرات اساسی به منظور احیاء و نگهداری ساختمانها و تاسیسات موجود در پردیس دانشگاه .
  • استفاده از فن آوری اطلاعات، ایجاد سامانه های الکترونیکی و مکانیزه نمودن تمامی فرایندهای ارائه خدمت به کارکنان و ارباب رجوع در حدود شرح وظایف مدیریت مربوطه.
  • نظارت دقیق و همه جانبه بر کلیه فرآیندهای معاملات، برگزاری مناقصات، مزایده ها و همچنین پایش قراردادهای منعقده و ارائه گزارش های دوره ای به منظور اصلاح امور با هماهنگی تیم های تخصصی در سطح دانشگاه و توانمندسازی واحدهای محیطی در راستای تمرکززدایی امور قابل واگذاری.
  • تلاش در جهت افزایش بهره وری و کاهش هزینه های عمومی ستاد و واحدهای مربوطه و اصلاح و ارتقاء فرایندهای چرخه مالی و کنترل هزینه ها.
  • سیاستگزاری اصولی و ارتقاء فرایندهای تدارکات در جهت تهیه، تأمین، نگهداری و توزیع کالا و خدمات مورد نیاز.
  • برنامه ریزی و ساماندهی امور حوزه های تحت مدیریت در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع.
  • انجام نیازسنجی های آموزشی و برنامه ریزی جهت افزایش توانمندی و مهارتهای کارکنان حوزه پشتیبانی و رفاهی در حدود اختیارات حوزه مربوطه.

توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باری تعالی خواستارم و از کلیه مدیران و همکاران محترم در این حوزه انتظار دارم در جهت کمک به جنابعالی اهتمام ورزند.

دکتر علیرضا آموزنده

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه