• 1401/10/04 - 13:51

انتقال کارکنان آوای سلامت به شرکت شفاگستر آرشیدا/ حقوق و مزایا تغییر نمی کنند

سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران از حائز شرایط بودن شرکت شفاگسترآرشیدا در مناقصه خرید خدمات مشاغل مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.

9367.mp3 انتقال کارکنان آوای سلامت به شرکت شفاگستر آرشیدا/ حقوق و مزایا تغییر نمی کنند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، علی شجاعی گفت: هدف از ادغام شرکت ها ارائه خدمات مطلوب، یکسان سازی شرکت های خرید خدمات مشاغل مورد نیاز دانشگاه، برقراری حقوق و مزایای یکسان، رفع هر گونه مغایرت و تعیین چهارچوب مدون و مشخص برای کارکنان شرکتی است.

سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به سوال های زیر به منظور رفع ابهام و نگرانی های کارکنان شرکت آوای سلامت پاسخ داد.

پرسش 1- آیا شرکت آوای سلامت لغو قرارداد شده و کارکنان تحت پوشش شرکت یاد شده در زیر مجموعه شرکت شفا گستر آرشیدا قرار خواهند گرفت؟

پاسخ: با عنایت به اتمام قرارداد فی مابین شرکت آوای سلامت و دانشگاه علوم پزشکی ایران و برگزاری مناقصه جدید و از سویی برنده شدن شرکت شفا گستر آرشیدا در این مناقصه تمامی نیروهای شرکتی تحت پوشش به شرکت مذکور منتقل می شوند.

پرسش2- آیا نیروها طبق روال قبل حقوق خواهند گرفت؟

پاسخ : بله، نیروها همانند سنوات گذشته  در پایان هر ماه، از تمامی اقلام حقوقی استحقاقی ابلاغی از سوی شورای عالی کار و همچنین مصوبات هیات وزیران، حسب عنوان پست و شرایط شغلی (همچون حقوق پایه ماهیانه- پایه سنوات- نوبتکاری-حق غذا- حق مهد کودک- کمک هزینه ایاب و ذهاب- کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار- کمک هزینه مسکن- اضافه کار – کارانه- حق اشعه- - حق اولاد – رفاهی ویژه - سایر-   و سایر مزایای قانونی (عیدی – سنوات سالیانه و پرداخت ذخیره مرخصی سالیانه براساس یکسال کارکرد  به تعداد 9 روز)  برخوردار هستند.

پرسش3- آیا با انتقال نیروهای شرکت آوای سلامت به شرکت آرشیدا تغییری در میزان حقوق این نیروها ایجاد خواهد شد؟

پاسخ : خیر . تمامی نیروهای اسبق شرکت آوای سلامت برابر بخشنامه های حقوقی ابلاغی از سوی دولت  و اداره کار و امور اجتماعی با رعایت طبقه بندی مشاغل از حقوق قانونی خویش بهره مند خواهند شد.