• 1401/10/27 - 14:18
  • - تعداد بازدید: 720
  • - تعداد بازدیدکننده: 709
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در نشست هم اندیشی کمیته استانی صندوق بیماری های خاص مطرح شد

ایجاد وحدت رویه و هماهنگی برای اجرای شیوه نامه حمایت از بیماران خاص

نشست هم اندیشی اعضای کارگروه و کمیته استانی صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

10358.mp3 ایجاد وحدت رویه و هماهنگی برای اجرای شیوه نامه حمایت از بیماران خاص

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر نادر توکلی- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه  هم اندیشی روز سه شنبه 27 دی 1401 اظهار کرد: اجرای شیوه نامه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج نیازمند یک هماهنگی جهادی، ایجاد وحدت رویه و مشارکت جمعی عوامل اجرایی است تا اعتبارات تعیین شده با رعایت عدالت در سلامت به بیماران نیازمند اختصاص یابد.

وی به تشریح اهداف این نشست پرداخت و بیان کرد: این برنامه با هدف حفاظت مالی از شهروندان و ارائه خدمات با کیفیت به بیماران باید عملیاتی شود.

در ادامه، دکترعلیرضا نمازی- مدیر کل بیمه سلامت استان تهران و دبیر کارگروه استانی به فرآیند پیاده سازی و اعمال بسته های خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج  در سامانه های الکترونیک سازمان اشاره و عنوان کرد: صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج برای اولین بار در کشور از مهر ماه 1401 ایجاد شد و سازمان بیمه سلامت متولی اجرایی شدن این قانون است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: تمامی بیماران خاص و صعب العلاج مشمول این صندوق می شود به طوری که بیمه بودن مشمولین از سوی یکی از سازمان‌های بیمه گر پایه ضروری است و مزایای این صندوق مازاد بر تعهدات بیمه پایه و تکمیلی می‌باشد.

در پایان، پنل پرسش و پاسخ با حضور نمایندگان سازمان های بیمه گر برگزار و پیرامون اجرای شیوه نامه مذکور بحث و تبادل نظر شد.

قابل ذکر است دکتر عبدالرضا پازوکی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان رئیس کارگروه استانی صندوق صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج معرفی شده است.

گفتنی است در راستای اجرای تکلیف قانونی بند (ن) تبصره (۱۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و با توجه به ضرورت تسریع در توسعه محافظت مالی از بیماران خاص و صعب العلاج، هیئت وزیران «اساسنامه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج» تصویب شد.
دولت این تصمیم را در راستای ایجاد وحدت رویه و انسجام در منابع مالی و خدمات برای گسترش پوشش هزینه بیماران مذکور و ایجاد عدالت در دسترسی و بهره مندی از خدمات درمانی، اتخاذ کرد.
موضوع فعالیت صندوق یاد شده شامل فراهم کردن امکان دریافت تسهیلات قرض الحسنه برای مشمولین از طریق بانک های عامل، فراهم آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت محور مرتبط با بیماری خاص و صعب العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت های دوره ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل آنان و نظایر آن و در راستای بهبود محافظت مالی برای مشمولین در قبال بخشی از هزینه های سلامت است.

 پایان مطلب//

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 10358
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مرضیه  رهنورد
خبرنگار:

مرضیه رهنورد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید