• 1403/02/17 - 12:20
از سوی شبکه Press TV صورت پذیرفت

شبکه بین المللی Press TV از نخستین پیوند اعضای بیمار آمبولی ریه و ایست کامل قلبی در خاورمیانه به عنوان یک دستاورد ملی در بیمارستان فیروزگر دانشگاه علوم پزشکی ایران بازتاب رسانه‌ای داد.

332404.mp3 بازتاب بین‌المللی دستاورد ملی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای اهدای عضو بعد از مرگ کامل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فیروزگر دانشگاه علوم پزشکی ایران، شبکه بین اللملی پرس تی وی؛ نخستین اهدای عضو بعد از مرگ کامل واحد OPU این دانشگاه را با حضور دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی سرپرست تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین دکتر ضرغامی و دکتر شفی خانی از اعضای تیم پیوند دانشگاه برای انجام این دستاورد ملی بازتاب رسانه ای داد.

لینک خبر اصلی Press TV

سیامک قاسمی