• 1401/09/12 - 13:14

سومین دوره آزمون توجیهی بدو خدمت با حضور 560 نفر شرکت کننده در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

8249.mp3 برگزاری سومین دوره آزمون توجیهی بدو خدمت در دانشگاه علوم پزشکی ایران/ 560 نفر در آزمون شرکت کردند

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و منابع؛ علی شجاعی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از آموزشهای بسیار سودمند در حوزه کارکنان  آموزش توجیهی بدو خدمت است.

وی با بیان اینکه صبح روز پنجشنبه 10 آذرماه سال جاری با حضور 560 نفر شرکت کننده با همکاری عوامل اجرایی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: آموزش های لازم برای سازگاری با فضای کاری و اجتماعی سازمان باعث می شود کارکنان به نحو شایسته ای نسبت به اهدف و ارزشهای سازمان احساس تعهد کنند.

شجاعی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان قطب 10کشوری، از سوی وزارت بهداشت به عنوان مسئول برگزاری سومین دوره آزمون هماهنگ کشوری توجیهی بدو خدمت انتخاب شده است.

محمد هادی سراج هاشمی

محمد هادی سراج هاشمی