بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار با حضور رئیس جمهور افتتاح شد

38664.mp3 بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار با حضور رئیس جمهور افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، بیمارستان ۳۱۳ تخت‌خوابی امام خمینی(ره) شهرستان شهریار، صبح امروز با حضور آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز گرامیداشت مقام پرستار افتتاح شد. این مراسم با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و  آموزش پزشکی و دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

این بیمارستان دارای ۳۱۳ تخت و ۱۰ اتاق عمل مجهز است

بیمارستان امام خمینی شهریار در ماه‌های آینده به مرکز جامع سرطان با پیشرفته‌ترین تجهیزات تشخیصی و درمانی تبدیل خواهد شد.

دولت سیزدهم ۱۴ ماهه این پروژه را تکمیل کرد؛ بودجه ساخت و خرید تجهیزات پزشکی این بیمارستان، بالغ بر ۸۷۰ میلیارد تومان است.

بیمارستان امام خمینی (ره) با ۳۱۳ تخت بستری در 18بخش بیمارستانی و یک درمانگاه با مساحت 3600متر مربع در چهار طبقه آماده پذیرش بیماران بوده و از اول آبان ماه به صورت آزمایشی شروع به پذیرش بیماران و انجام اعمال جراحی کرده است.بیمارستان شامل 42 تخت بستری در اورژانس، دو بخش با 26 تخت بستری زنان و زایمان 52 بستری، 26 تخت بخش اطفال، سه بخش با 26تخت بستری جراحی 78 تخت بستری، NICU با 10 تخت، ICU 1 ,2 با 23تخت، CCU1,2 با 19 تخت، دیالیز با 18 تخت، PICUبا 10 تخت، 10اتاق عمل، دو بخش داخلی 26 تخت بستری جمعاً 52 تخت بستری و 8 تختLDR است.

{author_name}
تصویر نویسنده :