• 1402/11/30 - 10:28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تامین داور و تجهیزات پزشکی برای اردوی جهادی بسیج جامعه پزشکی در استان سیستان و بلوچستان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد.

324021.mp3 تامین دارو و تجهیزات پزشکی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران در اردوی جهادی چابهار

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاهعلوم پزشکی ایران، دکتر مهران ولائی معاون غذا و داروی دانشگاه با حضور در بیمارستان سیار شهید آیت الله صدوقی نژاد اصفهان مستقر در بخش پلّان استان سیستان بلوچستان از نزدیک در جریان روند خدمات ارائه شده از سوی تیم بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار گرفت.

همچنین تهیه اقلام دارویی و تجهیزات مورد نیاز بیماران از سطح داروخانه‌های شهر چابهار و توزیع آن از سوی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت پذیرفت.

محمد اژدری

محمد اژدری