• 1402/03/20 - 10:14

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره پایش فصلی برنامه عملیاتی سال 1402، گفت: سیاستهای هفتگانه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران تنها شاخص تدوین و ارزیابی برنامه عملیاتی است.

15936.mp3 تدوین و ارزیابی برنامه عملیاتی بر اساس سیاستهای هفتگانه راهبردی/ پایش فصلی برنامه عملیاتی تمامی مراکز دانشگاهی انجام می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر ساجده ریاضی شنبه بیستم خرداد 1402 در آغاز نشست دو روزه برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: انتهای سال 1400 برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در هفت محور نوشته شد و این هفت محور شاخص مهمی برای ارزیابی سالانه فعالیتهای تمامی مراکز شامل دانشکده ها، بیمارستان ها، مراکز و شبکه های بهداشت و درمان هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته در راستای اهداف هفتگانه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران حرکت کردیم، افزود: در سال 1402 نیز برنامه عملیاتی ذیل این اهداف نوشته شده و در این نشست دو روزه از آخرین نسخه برنامه عملیاتی مراکز رونمایی می شود.

ریاضی خاطرنشان کرد:  تمامی مراکز دانشگاه علوم پزشکی ایران به مثابه اجزای یک پیکر واحد در تلاش هستند، بنابراین آگاهی از برنامه های عملیاتی همدیگر ضمن کمک به ارتقای کیفی اجرای برنامه ها موجب افزایش سرعت حرکت در مسیر تحقق کامل آنها می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره پیش بینی گانت چارت برای تک تک برنامه ها، گفت: نشست های فصلی برای پایش برنامه های عملیاتی در سال 1402 برگزار می شود.

بنا بر این گزارش نیل به اهداف مندرج در سند دانشگاه اسلامی، حرکت به سمت دانشگاه های نسل نو، بین المللی سازی، خلق ثروت و تامین منابع مالی پایدار، توسعه شبکه های بهداشتی و درمانی، چابک سازی سازمانی و استقرار رویکرد دانشگاه الکترونیک مبتنی بر فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی هفت هدف راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند.

حسین دزفولی

حسین دزفولی