• 1403/02/03 - 13:13
دکتر مشکی در بازدید از دو بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در بازدید از بیمارستان‌های امام خمینی (ره) و امام سجاد (ع) شهریار با تاکید بر انجام ویزیت‌های بالینی دقیق از سوی پزشکان نسبت به تعیین تکلیف بیماران در اورژانس‌ها در کمتر از 6 ساعت تاکید کرد.

331484.mp3 تعیین تکلیف بیماران اورژانسی در کمتر از 6 ساعت/تاکید بر انجام ویزیت‌های بالینی دقیق

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر علی مشکی پس از حضور در بخش های ویژه ICU ،CCU، اورژانس، همودیالیز، اطفال و واحدهای پاراکلینیک این مراکز درمانی و انجام ویزیت های بالینی بیماران، وضعیت درمانی آنان مورد بررسی قرار داد.

مشکی بر انجام ویزیت‌های بالینی دقیق و انجام مشاوره‌ها در حداقل زمان ممکن از سوی پزشکان تاکید کرد و از پزشکان اورژانس خواست تعیین تکلیف بیماران در اورژانس را در کمتر از 6 ساعت انجام دهند تا بیماران در اسرع وقت به بخش‌ها انتقال یابند، زیرا این امر موجب کاهش ازدحام در اورژانس‌ها و بالا رفتن رضایتمندی بیماران خواهد بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در این بازدید بر پیشبرد و تسریع راه اندازی سی تی اسکن در بیمارستان امام خمینی (ره) تاکید کرد.

گفتنی است، بیتا کامرانفر مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این بازدید حضور داشت.
سارا حجازی

سارا حجازی