• 1403/02/13 - 18:30
با حضور وزیر بهداشت صورت پذیرفت؛

تقدیر از استاد برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشنواره آموزشی شهید مطهری

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری به عنوان استاد برتر شناخته و تقدیر شد.

332242.mp3 تقدیر از استاد برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشنواره آموزشی شهید مطهری

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، در اختتامیه هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری از دکتر خدامراد جمشیدی عضو هیئت علمی این دانشگاه به عنوان استاد برتر از سوی وزیر بهداشت تقدیر به عمل آمد.

دکتر جمشیدی استاد جراحی تومورهای استخوانی و مفاصل بیمارستان شفایحیاییان دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

گفتنی است، در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی همزمان با اختتامیه هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری به همراه ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی با حضور وزیر بهداشت، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونین وزارت بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی از اساتید برتر حوزه سلامت تقدیر شد.