• 1402/12/01 - 08:00

جذب هیئت علمی در مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت دانشگاه علوم پزشکی ایران

مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت دانشگاه علوم پزشکی ایران هیئت علمی پژوهشی تعهدات (ضریب K) جذب می‌کند.

324076.mp3 جذب هیئت علمی در مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت این دانشگاه به منظور تکمیل کادر هیئت علمی پژوهشی خود از میان فارغ التحصیلان دانشگاه‌های معتبر داخلی با شرایط جدول زیر، اقدام به جذب هیئت علمی تعهدات (ضریب K) می‌کند.

متقاضیان می‌توانند رزومه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را به پست الکترونیکی مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت به آدرس tirc.iums@gmail.com ارسال کنند و پس از ارسال رزومه با شماره 66539260-021 (آقای هدایتی) تماس حاصل شود.

گفتنی است، پس از بررسی و جمع بندی رزومه‌های ارسال شده، افراد منتخب، برای مصاحبه حضوری دعوت خواهند شد.

رشته تحصیلی

مقطع